Helgaktiviteter 

Kom och njut av en helg på Arholma. Antingen med en trevlig middag på Österhamns pensionat som pricken över i-et eller boka en YOGA-helg och stärk kropp och själ. Se program på Österhamns pensionats hemsida.

https://osterhamnsbedandbreakfast.wordpress.com/

Cykel

Arholma erbjuder bilfria grusvägar och badstränder på cykelavstånd

På Bull-August kan du hyra nya fina cyklar för både vuxna och barn, med hjälm och cykelkorg för matsäck på turen. Du lånar barnsadel om du behöver. Prisexempel 100:-/ 24 timmar och 50:-/halvdag. Bokas på plats.

 

Kajak

Hyra kajak gör du enkelt på Bull-August. En fantastisk upplevelse väntar dig, när du paddlar iväg från bryggan eller strandkanten. Orörd natur och vackra vyer för öga och själ. Prisexempel: 500:-/24 timmar. Bokas på plats.

 

Bastu

På Arholmas östra sida ligger den fina bastun, som sköts av Skärgårdsstiftelsen. Antingen utnyttjar du bastun när den är öppen för allmänheten, alternativt kan du reservera(sker på plats!) för eget bruk. Pris för bastun är 20:-/person och tillfälle (Swish).

Aktiviteter för familjen under våren och sommaren

  • På valborgsmässoafton tänder vi Arholmas majbrasa och firar in våren med gyckeltåg och korvgrillning. Påföljande dag, den 1:a maj är det ”kosläpp” på Simesgården  OBS INSTÄLLT 2019
  • Arholmas midsommarstång har lång tradition. Dagen innan förbereds stången med blommor och girlanger, på midsommarafton reser vi den och därefter börjar dansen.
  • Arholmadagen 13 juli, är en dag för hela familjen. Då anordnar intresseföreningen fotbollsturnering, loppis, grillning(fredag kväll) och talangjakt(lördag kväll. Mer info kommer på www.arholma.nu
  • Under sommaren finns sagostigen, som leder upp till Arholma båk och årets tema är Pelles nya kläder.

Fiskeguidning

Kombinera boende på Bull-August med spännande fiske med våra fiskeguider som vi samarbetar med.

Våra professionella fiskeguider tar er med på ett spännande fiske i norra Roslagens skärgård . Vi erbjuder en stor variation av fiskeevent med guidade fisketurer för företag och privatpersoner. Vi kan skräddarsy dagens fiskeaktivitet med fiskeguide efter era egna önskemål när det gäller val av plats, mat och boende etc.

Vi på Bull-August kan hjälpa dig eller gå in på http://fiskeevent.se

%d bloggare gillar detta: