Ett samarbete mellan Bull-August gård och Österhamns pensionat gör det möjligt att boka konferens, släktträff eller arbetsmöte på Arholma.

När du behöver plats för den lilla släktträffen, för vännerna, möte med kollegor eller att ha konferens, då kan vi på Arholma erbjuda den perfekta kombinationen av vacker miljö, trevligt boende och god, vällagad mat.

Vi har plats för max 20 personer. Erbjudandet gäller under perioden oktober – maj. Waxholmsbåtarna kör flera turer varje dag, hela året, mellan Simpnäs och Arholma. En del av turerna passar SL-bussen från/till Stockholm city.

Boendet

Bull-August gård har 12 bäddar och Österhamns pensionat har 8 bäddar, belägna längs byvägen mitt på Arholma, ungefär 10 minuters promenad från varandra. Du bor bekvämt med toalett/dusch i korridor, sänglinne & handdukar och slutstädning ingår i gruppbokningen.

Konferens, kurs eller fest

Vi skräddarsyr er vistelse efter önskemål och antal deltagare. För konferensen passar de större lokalerna på Österhamns pensionat bra, kombinerat med gofika med nybakat, serverat i den fina matsalen.

På Bull-August gård finns möjlighet till självhushåll med kök och/eller grillplats i en stor och vacker trädgård. Blir kvällen kylig, kan man fortsätta i det gamla vagnslidret med infravärme eller i vardagsrummet framför brasan.

För mer bekvämlighet erbjuder Österhamns pensionat vällagad mat från grunden med lokala råvaror i möjligaste mån. Har ni önskemål på meny, hjälper vi gärna till.

Frukost ingår alltid och kan serveras antingen på Bull-August gård eller på Österhamns pensionat.

SKICKA GRUPPFÖRFRÅGAN